Topic: Bogen maken met de Arch addon.  (gelezen 2211 keer)


Offline IJpe

  • *
  • *
  • Berichten: 4,010
    • Bekijk profiel
    • IJpart
« Gepost op: 16 november 2014, 18:05:00 pm »
Ik heb deze arch addon gelijk geïnstalleerd.
Hij werkt goed,  instellen kunje in het T menu maar zet wel de resolution op 2 dan zijn de twee zijde gelijk.
In het N menu kun je bij dimensions  met de Z as een hele mooie arch  (boog) maken.
Hier kun je hen downloaden.
http://blenderthings.blogspot.co.uk/2014/11/addon-creating-a-basket-arch-in-blender.html

Offline JvL

  • Member
  • *
  • Berichten: 3,415
    • Bekijk profiel
    • Llyr Studio
« Reactie #1 Gepost op: 16 november 2014, 18:47:31 pm »
Die is best handig. Ook gelijk maar geinstalleerd.

Offline koos2

  • Member
  • *
  • Berichten: 2,020
    • Bekijk profiel
« Reactie #2 Gepost op: 17 november 2014, 12:26:33 pm »
Al die geïnstalleerde addons, weten jullie dan nog wel wat je hebt en waar ze goed voor zijn? Zeker als je weer een nieuwe versie installeert.

Offline JvL

  • Member
  • *
  • Berichten: 3,415
    • Bekijk profiel
    • Llyr Studio
« Reactie #3 Gepost op: 17 november 2014, 12:45:53 pm »
Hahaha, jazeker! Ik heb het op de Blenderbijeenkomst nog tegen iemand verteld (waarschijnlijk was jij dat niet) dat ik zelf meerdere Blenderuitvoeringen op mijn pc heb staan.
Ik heb er een voor animatiewerk met de bijbehorende addons, eentje voor video editing en eentje voor modelleren.
Die hebben ook allemaal een andere indeling in de UI (met een paar varianten). De overbodige dingen gooi ik er allemaal uit.

Offline IJpe

  • *
  • *
  • Berichten: 4,010
    • Bekijk profiel
    • IJpart
« Reactie #4 Gepost op: 17 november 2014, 12:47:22 pm »
Het kan misschien omslachtig zijn maar ik maak in mijn Favorieten een map met addons aan en gooi daar alleen de addons in die ik belangrijk vindt.
Op de computer heb ik ook een map waar alle addons in zitten met een tekst bestandje erbij met de beschrijving van de addon.
En zo nu en dan kijk ik in mijn Favorieten of er updates zijn ;)

Zo zit ik te wachten op deze:
http://blendersensei.com/zero-brush/

Offline JvL

  • Member
  • *
  • Berichten: 3,415
    • Bekijk profiel
    • Llyr Studio
« Reactie #5 Gepost op: 17 november 2014, 12:54:50 pm »
Ik heb inderdaad ook een centrale map voor addons waar alle verschillende versies uit putten.

Op die update wacht ik ook ijp.  ;)