Topic: LoopTools  (gelezen 2824 keer)


Offline dE.niz

  • Member
  • *
  • Berichten: 54
    • Bekijk profiel
« Gepost op: 23 december 2015, 22:33:06 pm »
hoi
ik heb blender 2.76
Looptools is aan gevinkt en wil niet werken .
als je een cirkel wil maken met looptools moet je vertexen selecteren en dan op cirkel klikken maar er gebeurt niets
iemand een oplossing ???

alvast bedankt

Denis
Roland PSR 800 - Yamaha T4 Black
Apple Macbook - Imac 27

Offline rozz

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,799
    • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 23 december 2015, 22:48:56 pm »
Laat FF een screenshot zien van je setting...

Offline ijp

  • *
  • *
  • Berichten: 3,929
    • Bekijk profiel
    • IJpart
« Reactie #2 Gepost op: 23 december 2015, 23:17:24 pm »
Als ik een grid plane maak en ik selecteer in edit mode 1 vertex dan maakt looptools er gewoon een cirkel van.
Ik gebruik Blender 2.76b

Offline koos2

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,947
    • Bekijk profiel
« Reactie #3 Gepost op: 24 december 2015, 07:30:52 am »
Als je 4 vertexen aanvinkt die een vierkant vormen kan het er ook niets mee. Het moeten er meer dan 4 zijn.

Offline dE.niz

  • Member
  • *
  • Berichten: 54
    • Bekijk profiel
« Reactie #4 Gepost op: 24 december 2015, 16:07:02 pm »
Je hebt gelijk , je moet meer dan 4 vertexen selecteren en ik wou een cirkel maken met 4 vertexen en dit lukt natuurlijk niet

dus probleem opgelost

nu blender 2.76b uit is wil ik wel updaten maar dan ben ik weer alle instellingen kwijt
weet iemand een manier om dit te voorkomen?
ik werk met een mac comp.

dank u beste blenderaars voor de hulp.
Prettige feesten nog  , en niet teveel drank  ;)

Denis

Roland PSR 800 - Yamaha T4 Black
Apple Macbook - Imac 27

Offline Blom3dd

  • Member
  • *
  • Berichten: 23
    • Bekijk profiel
« Reactie #5 Gepost op: 02 januari 2016, 10:47:49 am »
Hoi ik was daar ook wel benieuwd naar maar nog niet opgelosd. Heb er ook niet erg mn best voor gedaan :(
http://dbc-3d.nl/index.php?topic=529.msg3421#msg3421

Offline Nick Van den Broeck

  • Member
  • *
  • Berichten: 215
    • Bekijk profiel
    • Blender Education
« Reactie #6 Gepost op: 02 januari 2016, 16:40:04 pm »
Naar mijn weten, maar ik gebruik windows en ik weet niet of mac het anders doet, krijg je bij de eerste paar keer dat je Blender opstart na het installeren van een nieuwe versie (en ik gebruik inderdaad de installer) een optie in de rechter kolom van de splash screen die iets zegt alla 'recover old settings' of zoiets. Naar mijn weten doet die knop wat jullie zoeken.

Maar eens dat deze optie niet meer verdwijnt weet ik ook niet hoe ik het zou moeten doen.

Offline Maria

  • Member
  • *
  • Berichten: 216
    • Bekijk profiel
« Reactie #7 Gepost op: 03 januari 2016, 21:56:16 pm »
Beste De.Niz,

Toen ik de nieuwste versie opende, stonden zover ik gemerkt heb, alle vorige instellingen vanzelf al in deze versie.
Probeer het eens uit: download gewoon de nieuwste versie. Installeer.
En open die versie en probeer het uit! Ik heb niets nieuws hoeven aanpassen tot nog toe van wat ik in eerdere versies via Ctrl Alt U in de voorkeursinstellingen heb aangepast.
Succes!

Offline dE.niz

  • Member
  • *
  • Berichten: 54
    • Bekijk profiel
« Reactie #8 Gepost op: 04 januari 2016, 14:35:19 pm »
@ Nick
 

Bedoel je " Recover last session " want dat staat op het splash screen maar ik denk niet dat je dit bedoeld.
Ik heb een testje gedaan met het risico om alles te verliezen, de nieuwste blender installeren en...... op mijn Mac worden alle instellingen
toch keurig mee genomen naar de nieuwe versie .

Toch bedankt aan iedereen.

dE.niz
Roland PSR 800 - Yamaha T4 Black
Apple Macbook - Imac 27

Offline Zaph

  • Member
  • *
  • Berichten: 540
    • Bekijk profiel
    • Zaph webdevelopment
« Reactie #9 Gepost op: 04 januari 2016, 16:29:27 pm »
Je kunt de instellingen kopieren van een oudere versie. De locatie is bijvoorbeeld:
C:\Users\(Je username)\AppData\Roaming\Blender Foundation\Blender\2.75\config

Je kopieert dan alle bestanden die daar in staan naar:
C:\Users\(Je username)\AppData\Roaming\Blender Foundation\Blender\2.76\config

Als je Blender met een setup installeert doet 'ie dat voor je, als je de ZIP-versie download moet je dat zelf doen.

Als je de AppData map niet ziet, dan moet je in de folderinstellingen even regelen dat systeembestanden niet verborgen worden.