Topic: Het " Add " menu is grijs  (gelezen 1689 keer)


Offline dE.niz

  • Member
  • *
  • Berichten: 54
    • Bekijk profiel
« Gepost op: 16 mei 2015, 16:23:14 pm »
hallo

wanneer ik een cylinder of een sphere of iets dergelijks toevoeg dan kan ik de vertices , radius en de rest van het " Add "  menu niet gebruiken want alles is grijs , dus ik geen enkele waarde aan passen. Ik weet dat ik het gekozen object niet mag verplaatsen of iets dergelijks want dan verdwijnt het "Add " menu. Ik heb blender 2.74
wanneer ik "Load " en dan voor  " factory settings " kies dan werkt het wel .
heeft dit misschien iets met een addon te maken ?
alvast bedankt

Denis
Roland PSR 800 - Yamaha T4 Black
Apple Macbook - Imac 27

Offline Ruud

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,469
    • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 16 mei 2015, 17:02:39 pm »
Objectmode en edit mode het schakelen er tussen doe je met tab, en je kunt ten alle tijden alles verplaatsen meestal laat je het staan als je met een helft werkt en dan een mirror gebruikt dan is het handig.

Offline ijp

  • *
  • *
  • Berichten: 3,671
    • Bekijk profiel
    • IJpart
« Reactie #2 Gepost op: 16 mei 2015, 18:35:12 pm »
Ik heb het even geprobeerd en bij mij werkt het gewoon wel.
Het zal wel iets zijn maar wat weet ik niet dus als ik jou was zou ik blender even opnieuw installeren.

Offline dE.niz

  • Member
  • *
  • Berichten: 54
    • Bekijk profiel
« Reactie #3 Gepost op: 16 mei 2015, 19:54:04 pm »
als ik opnieuw ga instaleren ben ik dan alle instellingen kwijt van blender.
Roland PSR 800 - Yamaha T4 Black
Apple Macbook - Imac 27

Offline Mortalae

  • Member
  • *
  • Berichten: 292
    • Bekijk profiel
« Reactie #4 Gepost op: 16 mei 2015, 20:01:02 pm »
als ik opnieuw ga instaleren ben ik dan alle instellingen kwijt van blender.
Tijdens het deïnstalleren, kan je kiezen om je configuratie niet te verwijderen. :)


« Laatst bewerkt op: 16 mei 2015, 20:06:20 pm door Mortalae »
Ave, morituri te salutant.

Offline dE.niz

  • Member
  • *
  • Berichten: 54
    • Bekijk profiel
« Reactie #5 Gepost op: 16 mei 2015, 20:14:14 pm »
blender opnieuw gedownload en geinstalleerd maar het probleem blijft.

toch bedankt voor de reactie

Denis
« Laatst bewerkt op: 16 mei 2015, 20:20:03 pm door dE.niz »
Roland PSR 800 - Yamaha T4 Black
Apple Macbook - Imac 27

Offline Mortalae

  • Member
  • *
  • Berichten: 292
    • Bekijk profiel
« Reactie #6 Gepost op: 16 mei 2015, 21:30:10 pm »
Zou je hier een screenshot  willen plaatsen?
Ave, morituri te salutant.

Offline Mortalae

  • Member
  • *
  • Berichten: 292
    • Bekijk profiel
« Reactie #7 Gepost op: 16 mei 2015, 21:36:52 pm »
 ;D<start> File -> User Preference -> Editing -> Undo:
Vink Global Undo aan.
Save User Settings -> Restart Blender. </end>

Enjoy with Blender  ::)
« Laatst bewerkt op: 16 mei 2015, 21:39:10 pm door Mortalae »
Ave, morituri te salutant.

Offline ijp

  • *
  • *
  • Berichten: 3,671
    • Bekijk profiel
    • IJpart
« Reactie #8 Gepost op: 16 mei 2015, 23:21:53 pm »
Download van http://www.blender.org/download/ de zip file eens en niet de installer.
Pak de zipfile in een eigen gemaakte map uit en nu heb je een nieuwe Blender die je kunt uitproberen.



Offline dE.niz

  • Member
  • *
  • Berichten: 54
    • Bekijk profiel
« Reactie #9 Gepost op: 18 mei 2015, 13:39:42 pm »
hallo

eerst en vooral bedankt aan ieder die mij heeft willen helpen
ik heb blender opnieuw geinstalleerd en heb al mijn instellingen opnieuw gemaakt , nu werkt blender zoals het moet.

alvast bedankt
Denis
« Laatst bewerkt op: 18 mei 2015, 13:41:44 pm door dE.niz »
Roland PSR 800 - Yamaha T4 Black
Apple Macbook - Imac 27