Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Mark aka Dark

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 51
16
Leuterhoek / Op zoek naar 3d Printer
« Gepost op: 09 juni 2017, 08:58:57 am »
Hallo luitjes,

Is er iemand die toevallig een 3d printer heeft en daar vanaf wil? Ik dacht in het verleden op het forum gelezen te hebben dat er leden waren met zo'n ding.

Hoor graag!
Mark

17
Review / Re: BenchMark addon
« Gepost op: 19 april 2017, 19:50:23 pm »
Ik ben met Blenchmark naar Patreon gegaan. Nu ik meer vrije tijd heb wil Blenchmark naar het volgende niveau tillen. Helaas bleek van de week dat mijn oude pc met grafische kaarten niet meer met de nieuwere versies van Blender overweg wil (systeem is dan ook al 10 jaar oud). Het wordt dus tijd voor een nieuwe machine. Helaas heb ik die niet meer staan, en moet ik op zoek naar wat meer up to date hardware. Om dat nu niet helemaal zelf te moeten betalen probeer ik nu donaties via Patreon te regelen.

Ideeen zat voor Blenchmark:
- ondersteuning voor ATI kaarten;
- ondersteuning voor meerdere cpu's
- eigen gebruikers accounts;
- een stand-alone versie van de benchmark;
- Vershillende render scene's;
- een competitie om de beste render instellingen te vinden van Cycles;
- etc;

Dus, mochten jullie Blenchmark op een structurele basis willen steunen: Patreon is de place to be!

MAD

18
Onderhanden werk / Re: Hond
« Gepost op: 25 maart 2017, 09:19:12 am »
Je hebt de overgang van lopen naar rennen mooi gedaan zeg. Dat zal lastig geweest zijn?
Goed gelukt ook hoe de hond met zijn kop de bal volgt.

wauw.

Hoeveel tijd heeft je dat (ongeveer) gekost?

MAD

19
Mededelingen / Re: Laatste update omtrent Daniek
« Gepost op: 13 maart 2017, 07:58:41 am »
Bedankt allemaal. ook voor de kaarten.

Groet,
Mark

20
Mededelingen / Laatste update omtrent Daniek
« Gepost op: 01 maart 2017, 17:52:23 pm »
Hallo allemaal,

Na mijn laatste bericht leek Daniek weer te herstellen. Echter moest Daniek de donderdag erna gereanimeerd worden omdat ze ineens zuurstof te kort had. Daarna ging het snel bergafwaarts. De artsen dachten dat ze de zaterdag erop niet zou halen, maar Daniek liet zien dat ze nog steeds Daniek was. Vorige week heeft ze haar laatste strijd tegen haar longziekte (pulmonale hypertensie) gevoerd en deze verloren. Afgelopen maandag avond is Daniek in onze armen overleden. Wij mogen geloven dat Daniek nu in de hemel is en verlost is van alle ellende van deze wereld. Wij echter moeten de rest van ons leven haar missen.

Bijgaand haar rouwkaart:
https://www.dropbox.com/s/y4t6r4xyy8fxwrt/kaart_DvDijk.pdf?dl=0

Groet,
Mark

21
Mededelingen / Re: afwezigheid
« Gepost op: 14 februari 2017, 09:09:11 am »
Hallo allemaal, ben ik weer even. Helaas was het de afgelopen maanden niet herstellen voor ons dochtertje, maar bikkelhard doorvechten. ze heeft verschillende longonstekingen gehad waarbij ze 2x op het randje van de dood heeft gelegen. de laatste keer was 3 weken geleden. Wij hebben dan ook 3 weken in het ziekenhuis gewoond (ronald mc donald huis) en we zijn sinds het weekend weer thuis.

De vooruitzichten worden er niet beter op, want bij elke opname had ze pure zuurstof nodig om te overleven, en dat is slecht voor je longen. Haar longen lijken ook achteruit te gaan en dat merken we ook aan haar, want ze hersteld steeds minder snel. 1,5 maand geleden hebben we haar eerste verjaardag gevierd (in het ziekenhuis), en we hopen dat er nog heel veel gaan komen. Alleen dan graag thuis, want van de 14 maanden die ze nu is, heeft ze er een dikke 12 in het ziekenhuis gelegen.

Ik blijf dus veel afwezig, wat niet inhoud dat ik helemaal geen tijd voor iets heb, maar ik moet prioriteiten stellen. Dus als er iets is, laat het weten. Dan kijk ik wel of ik er iets mee kan.

22
Leuterhoek / Re: voor een iedereen die het weten wil.....
« Gepost op: 14 februari 2017, 08:44:51 am »
Goed te lezen dat het zo goed gaat. Garanties geven ze nooit in het ziekenhuis. Dat kunnen ze ook niet, ook al zouden ze willen. Ik hoop voor je dat je goed hersteld. Ik zou zeggen, ga dingen doen die je energie geven, dat is goed voor jou, maar ook voor je herstel.

Succes met je herstel!

23
Leuterhoek / Re: Vandaag is mijn 24e verjaardag !
« Gepost op: 26 oktober 2016, 13:32:00 pm »
Gefeliciteerd Jamie,

Fijne dag en succes met al die plannen van je! Genoeg te doen zie ik al.


24
Leuterhoek / Re: voor een iedereen die het weten wil.....
« Gepost op: 23 oktober 2016, 13:30:04 pm »
Hoi Arjan,

Ik wordt hier even heel stil van. Weet niets te zeggen...
Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte toe, en je naasten ook.

Wat ik wel geleerd heb met mijn zieke dochter en jou graag wil mee geven: We zijn veel veerkrachtiger, sterker en harder dan we van ons zelf weten. Dus wat je ook nog gaat tegen komen. Je kunt het aan.

Mark

25
Mededelingen / Re: afwezigheid
« Gepost op: 09 september 2016, 16:49:35 pm »
Hallo allemaal,

Weer even een update. Gisteren dus de hart katheterisatie gehad en direct de uitslag te horen gekregen. Deze was gelukkig beter dan we hadden durven hopen. De bloeddruk in haar longen is gezakt. Ter vergelijk: Ze had een poosje geleden 80, het moet 30 zijn. Gisteren had ze 50! Daarbij te horen gekregen dat haar hartkleppen minder lekken en het gaatje wat ze nog had tussen de hartkamers aan het dichtgroeien is.

Je snapt: wij waren helemaal happy gisteren (en vandaag nog steeds trouwens)  ;D. We zijn er nog niet, maar het gaat de goede kant op. Het blijft spannend, want het is de vraag of ze deze lijn vasthoudt als ze stoppen met de medicatie wanneer zij eenmaal de juiste druk bereikt heeft.

De groeten iedereen weer.
Mark

26
Mededelingen / Re: afwezigheid
« Gepost op: 07 september 2016, 21:01:41 pm »
Even een hele korte update. Daniek is inmiddels een week thuis geweest maar ligt alweer in het ziekenhuis. Net toen ze naar huis kwam begon ze te hoesten en spuugt veel. Dus ze kon weer terug. Morgen staat er weer een hartketheterisatie op de planning. Dus wordt weer spannend. Het gaat de laatste tijd wel beter met haar. Ze heeft wel dingetjes, maar gelukkig niet zo heftig allemaal meer. Hopelijk gaat het morgen goed, en dan komt ze hopelijk weer naar huis. Wel zijn ze in het ziekenhuis aan het kijken of ze misschien in de buurt verpleegd kan worden omdat ze heel erg veel zorg nodig heeft. Voor ons thuis is dat te zwaar.

Helaas is er nog steeds geen zicht op dat haar long conditie beter gaat worden. Morgen horen we meer daarover, maar we zijn erg bang voor de uitslag. De tijd waarin ze haar nog kunnen behandelen wordt steeds korter.

Nogmaals, ik ben niet veel online, maar ik leef nog wel. Dus als er iets is (zoals spam bijvoorbeeld) laat het me weten.

Groet aan iedereen!
Mark

27
Community suggesties / Re: Lay-out Dutch Blender Community
« Gepost op: 07 september 2016, 20:55:01 pm »
Bedankt voor het rapporteren JvL, ik heb de gebruiker direct verwijderd en zijn posts ook. Ik haat spam.

Even over de layout. Ik ben geen front-end developer, maar dat wil niet zeggen dat ik niet open sta voor een ander thema. Als iemand een mooi thema heeft of maakt wil ik dat best installeren, mits het overgrote deel van de leden daar akkoord mee is.

Groet,
MAD

28
Mededelingen / Re: postimg.org
« Gepost op: 25 juli 2016, 13:29:45 pm »
zal ik de link uitzetten dan? Als het niet veilig is...

29
Mededelingen / Re: afwezigheid
« Gepost op: 25 juli 2016, 13:27:49 pm »
Hallo allemaal,

Inmiddels is het weer 6 maanden geleden dat ik wat gepost heb. Mijn dochter ligt nog steeds in het ziekenhuis. Ze is in totaal 3 weken thuis geweest, en sindsdien ligt ze al weer 3 maanden in het ziekenhuis. Sinds die tijd heeft ze ze een hartoperatie ondergaan en nog een hartkatherisatie. Ook heeft ze een longonsteking gehad (kan dodelijk zijn met haar conditie) en nu heeft ze last van een dichtvallende luchtweg in situaties van stress. Haar longziekte is helaas nog steeds aanwezig, en behandelen is erg lastig doordat er elke keer andere problemen door heen fietsen. Ze krijgt constant zuurstof en lucht onder druk naar binnen via haar neus.

Desondanks slaat ze zich overal doorheen en blijft het een vrolijke meid. ze groeit sinds de hartoperatie goed en is al een stevige dame. Ik kom echter nergens meer aan toe. Ik werk 5 dagen in de week en op die dagen ben ik savonds is het ziekenhuis. Zaterdags is het gezinsdag, zodat de kids ook wat aandacht krijgen, en zondag is het rustdag in het ziekenhuis bij Daniek. We beginnen dit stramien behoorlijk zat te worden, maar het is domweg niet anders. Helaas is het ook niet duidelijk wanneer er licht aan het einde van de tunnel komt, eigenlijk zelfs niet of er licht aan het einde van de tunnel is.

Aan het begin keek ik nog wel eens op het forum, maar dat gebeurd eigenlijk ook nooit meer. De situatie blijft dus hetzelfde: als er echt iets is waar ik bij nodig ben, stuur een bericht of mail me.

Groet,
Mark

30
Leuterhoek / Re: Robwesseling
« Gepost op: 18 februari 2016, 10:25:00 am »
Gesloten door mij. Rob had mij gevraagd naar zijn verhaal te kijken. Maar in de tussentijd al zijn eigen posts verwijderd. Ik kan er dus niets mee. Gezien het feit dat dit nog nooit eerder voorgekomen is in de afgelopen jaren ga ik er van uit dat dit een incident is. Ik laat dit onderwerp nog een paar dagen staan en dan verwijder ik deze.

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 51