Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - koos2

Pagina's: 1 2 3 [4]
46
Onderbouwde kritiek / Muis niest
« Gepost op: 29 augustus 2014, 08:46:42 am »Dit is het resultaat van diverse onderzoekjes. Ik heb onderzocht hoe ik een vacht voor de muis kan maken. Of ik deze vacht kan laten groeien (moeizaam, plaatje voor plaatje renderen) en hoe ik met de NLA editor moet omgaan. Deze video bestaat uit 4 belangrijke actions; muis loopt, muis zwaait, muis niest en muis wiebelt. De NLA editor is een goede mogelijkheid om snel een animatie te maken. Je moet er dan natuurlijk wel goed mee leren omgaan. Ik stuit nog regelmatig op problemen. Zijn er mensen die al veel hiermee gewerkt hebben?

Hier kun je het de test bekijken:
https://www.behance.net/gallery/19370377/Blender-test-Piele-niest

47
Leden stellen zich voor / Even voorstellen
« Gepost op: 05 mei 2014, 11:46:23 am »
Heel leuk dat er een Hollandse Blender community is. Kort geleden heb ik mij hierbij aangesloten.

In het verleden heb ik professioneel veel simpele Flash animaties gemaakt. Sinds enige tijd probeer ik Blender onder de knie te krijgen om ook op deze manier animaties te maken. Met Flash heb ik mensen die ik als backup kan gebruiken. Dus als ik het te druk heb of ik word ziek, dan kunnen zij bijspringen.

Mijn hoop is dat ik enkele mensen in deze community vind die zouden kunnen bijspringen als ik Blender animaties maak. Bij mijn eerste zoektocht kwam ik eigenlijk alleen maar hobbyisten tegen. Als er mensen zijn die professioneel met animaties bezig zijn dan wil ik daar graag mee in contact komen. Graag mensen die ervaring hebben met character animation. Het gaat meestal om simpele korte animaties. Ik ben nog lang niet volleerd met Blender maar ben een eindje op weg. Een voorbeeld van mijn eerste Blender pogingen zie je hier. Misschien iemand die in een zelfde positie zit, dus professioneel met animaties/illustraties bezig zijn maar dit willen uitbreiden naar 3D.
http://www.behance.net/gallery/self-portrait/10049661

Pagina's: 1 2 3 [4]