Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Faerie

Pagina's: [1]
1
Traditionele artwork / Faerie's (art)work
« Gepost op: 19 december 2018, 20:10:22 pm »
Hey allemaal,

de beste manier om kennis te maken is eigenlijk via mijn artwork, dus die laat ik op dit moment voor me spreken.

Ik doe veel digital painting en character design.
In het verleden heb ik weleens werk gedaan voor games etc. zoals backgrounds, characters, assets en oa animatie waar ik me weer meer op aan het richten ben, maar heb mijn focus verlegd naar commercieel werk ipv games.

Artstation link: https://www.artstation.com/danilustre
Instagram link: https://www.instagram.com/studiodanilustre/

Ik hoop ook zeker modeling skills aan mijn arsenaal toe te kunnen voegen over een tijdje  :)

2
Leden stellen zich voor / Hoi!
« Gepost op: 08 november 2018, 19:14:55 pm »
Hoi iedereen!

Ik ben pas begonnen met het leren van Blender.
Ben eigenlijk 2D artist maar heb besloten dat het ook nuttig kan zijn om een 3D programma te gaan leren en heb me aangemeld om kennis te maken met andere 3D artists die al wat meer ervaring hebben in Blender en het proces van 2D naar 3D. Het scheelt dat ik 3DS Max, Maya en Cinema4D al eens opengehad heb, dus ik ben niet compleet nieuw met 3D.

Sinds ik een paar tutorials online heb gevolgd over modelen in Blender ben ik erg enthousiast geworden en ik hoop er dan ook
geleidelijk aan beter in te worden zodat ik eigen concepten volledig uit kan gaan werken! Ik wil me voornamelijk gaan richten op character designs en props/environments. Iemand hier die character design doet?

Heb inmiddels ook wel mijn handen vol aan het aan- en afleren van de nieuwe features van versie 2.8 die steeds geupdated wordt  ;D

Tot zover ziet de nieuwe build er goed uit en ben benieuwd!

Pagina's: [1]