Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Richard

Pagina's: [1]
1
Heb je er een beetje succes mee Richard, leuk om te lezen je bericht.
Thanks! Ja het gaat redelijk goed, ontwikkeling is ontzettend duur maar dat zit momenteel op een niveau waar ik wel tevreden over ben. Nu gaan we wat meer focussen op naamsbekendheid. Het geeft een ontzettend mooi gevoel om mensen uit de brand te helpen hiermee als ze hun projecten zelf niet snel genoeg kunnen renderen :)

2
Hoi Jamie, wist je dat blendergrid uit Nederland komt? ;)

Ik ben de oprichter namelijk, ben het gestart voor mijn eigen projecten maar nu gebruiken andere 'medeblenders' het ook :)

Je kunt inderdaad .blend files of .zip files uploaden, probeer maar eens. Na het uploaden klik je op 'submit' en krijg je even later de prijs te zien van wat je project zou kosten om te renderen. Je zit nergens aan vast, het is helemaal vrijblijvend, dus als er een te hoge prijs uit komt kun je gewoon kiezen om niet te renderen of de instellingen wat lager te zetten om het goedkoper te maken.

We gebruiken inderdaad geen GPU servers, de grootste reden dat mensen GPU's gebruiken is voor snelheid in hun eigen PC, maar wij kunnen gewoon honderden servers aanzetten met CPU's waardoor we qua snelheid niks te kort komen ;)

Laat maar weten als je nog vragen hebt!

3
Leden stellen zich voor / Re: Richard van der Oost
« Gepost op: 19 oktober 2014, 19:55:57 pm »
Bedankt voor de complimenten jongens! Ik zal eens rustig het forum rondkijken en hulp te bieden waar nodig!

@JvL thanks voor het promoten van blendergrid :)

4
Leden stellen zich voor / Richard van der Oost
« Gepost op: 19 oktober 2014, 16:26:48 pm »
Hi, ik ben Richard. Afgelopen woensdag op een Blender meetup in Amsterdam kwam ik achter het bestaan van deze NL community :-[ Nooit geweten, haha

Ik gebruik blender nu bijna 4 jaar, maak veel 3D animaties als freelancer: http://surfrender.com Ik ben geen fanboy, sta open voor andere software maar voor de meeste dingen vind ik Blender het makkelijkst/snelst werken.

Een half jaar geleden ben ik een renderfarm gestart speciaal voor Blender: http://blendergrid.com

En heel misschien kennen jullie BlenderCookie? (CGCookie) Daar kom je af en toe een tutorial van me tegen. Voornamelijk gericht op VFX en simulaties. Laatste tijd doe ik ook steeds meer met Python om lopende band werk te automatiseren :)

Heb zin in #bcon volgende week!

Pagina's: [1]