Topic: Snel renderen.  (gelezen 312 keer)


Offline Ruud

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,247
    • Bekijk profiel
« Gepost op: 28 juli 2017, 20:47:03 pm »
Sneller renderen ,geen probleem 2 renders tegelijkertijd.
Op GPU en CPU.


« Laatst bewerkt op: 28 juli 2017, 20:49:10 pm door Ruud »

Offline koos2

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,453
    • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 29 juli 2017, 20:28:47 pm »
Zelf uit gedokterd, of is hier een tutorial over?

Offline rozz

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,566
    • Bekijk profiel
« Reactie #2 Gepost op: 30 juli 2017, 11:36:40 am »
Volgens mij heeft Zaph hier ooit het een en ander over uitgelegd.

Offline rozz

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,566
    • Bekijk profiel
« Reactie #3 Gepost op: 30 juli 2017, 11:38:46 am »
Na wat zoeken zie ik dat ik hier zelf ooit een topic over gestart ben... 8)

http://dbc-3d.nl/index.php?topic=1396.msg13550#msg13550

Offline Ruud

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,247
    • Bekijk profiel
« Reactie #4 Gepost op: 30 juli 2017, 12:21:52 pm »
Ok over het hoofd gezien :)

Offline Zaph

  • Member
  • *
  • Berichten: 526
    • Bekijk profiel
    • Zaph webdevelopment
« Reactie #5 Gepost op: 30 juli 2017, 12:52:16 pm »
Volgens mij heeft Zaph hier ooit het een en ander over uitgelegd.
Toen ik dit las dacht ik dat je teveel gedronken had, maar blijkbaar heb ik teveel gedronken...  ;D

Offline Ruud

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,247
    • Bekijk profiel
« Reactie #6 Gepost op: 30 juli 2017, 13:52:33 pm »
Zelf uit gedokterd, of is hier een tutorial over?
Ik kwam het onderweg tegen, 2 x blender opstarten is al wat je hoeft te doen en je gpu cpu instellen.

Offline koos2

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,453
    • Bekijk profiel
« Reactie #7 Gepost op: 30 juli 2017, 15:37:28 pm »
Wat fijn dat simpel ook eenvoudig kan zijn. Rozz en Ruud hartelijk dank voor dit mooie idee.

Offline rozz

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,566
    • Bekijk profiel
« Reactie #8 Gepost op: 31 juli 2017, 10:18:30 am »
Je kunt ook een tweede videokaart inbouwen, deze gebruikt blender dan alleen voor het renderen. Dus renderen met 2 GPU's. Wat jammer is, is dat blender dan het geheugen gebruikt van de kaart met het minste geheugen maar dat is dan weer een kwestie van vertice's binnen de perken houden.

Offline Ruud

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,247
    • Bekijk profiel
« Reactie #9 Gepost op: 31 juli 2017, 10:28:41 am »
Als je een slot hebt wel :P , waar wel rekening mee moet worden gehouden is de voeding van de pc .