Topic: smurf laten dansen...  (gelezen 694 keer)


Offline swets

  • Member
  • *
  • Berichten: 373
    • Bekijk profiel
    • Swets Hobby Homepage
« Gepost op: 31 oktober 2016, 15:11:43 pm »



wil de smurf laten dansen..... maar tis weer zo lang geleden dat ik met blender bezig geweest ben... dat ik met rot zoek... :-)
plus denken gaat ook niet zo lekker....


Offline rozz

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,575
    • Bekijk profiel
« Reactie #1 Gepost op: 31 oktober 2016, 16:11:59 pm »
Vet, maar ook je intro...dubbel vet...

Offline koos2

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,476
    • Bekijk profiel
« Reactie #2 Gepost op: 31 oktober 2016, 17:07:14 pm »
Hartstikke goed dat intro. Ik zie aan de smurf niet dat je er moeite mee hebt. Ik heb er in ieder geval om moeten lachen.

Offline swets

  • Member
  • *
  • Berichten: 373
    • Bekijk profiel
    • Swets Hobby Homepage
« Reactie #3 Gepost op: 31 oktober 2016, 17:46:12 pm »
nou... als ik render, is die zo klaar, en ik krijg alleen maar zwarte plaatjes....     dus ik snap nog ff iet waar het nu fout ga....


als ik op Render druk, kom ik op view , render result... maar zie ik een leeg geblokt beeld...  druk ik op render animatie, krijg ik 288 zwarte png .....

terwijl als ik op 3d view kijkt... op num 0 drukt zie ik wel me smurf in beeld....  en als ik daar op de play button drukt zie ik hem wel dansen.... maar ik krijg het renderen dus even niet voor elkaar....   

maar ik snap even niet wat ik fout doet....   ben alle tutorials al weer aan het door kijken....    lekker ontspannend dit.... :-)

Offline rozz

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,575
    • Bekijk profiel
« Reactie #4 Gepost op: 31 oktober 2016, 17:52:23 pm »
yep, blender s(w)et`s your mind free...

Offline ijp

  • *
  • *
  • Berichten: 3,386
    • Bekijk profiel
    • IJpart
« Reactie #5 Gepost op: 31 oktober 2016, 21:27:38 pm »
Zo gaaf  intro Swets en keep on dancing met de smurf.

Offline Ruud

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,278
    • Bekijk profiel
« Reactie #6 Gepost op: 31 oktober 2016, 21:31:50 pm »
Ik denk dat je een strip met png foto's hebt geplaatst in het verleden in de video seqence dan rendert die geen nieuwe beelden meer, verwijder de strip en dan zal het werken.
« Laatst bewerkt op: 31 oktober 2016, 21:33:24 pm door Ruud »

Offline swets

  • Member
  • *
  • Berichten: 373
    • Bekijk profiel
    • Swets Hobby Homepage
« Reactie #7 Gepost op: 31 oktober 2016, 23:49:49 pm »
Ik denk dat je een strip met png foto's hebt geplaatst in het verleden in de video seqence dan rendert die geen nieuwe beelden meer, verwijder de strip en dan zal het werken.

waar moet ik wat verwijderen?


edit.... gevonden in de video editor.....  en ja... nu renderd die weer....   pfff had ik nooit gevonden....
« Laatst bewerkt op: 31 oktober 2016, 23:52:09 pm door swets »

Offline koos2

  • Member
  • *
  • Berichten: 1,476
    • Bekijk profiel
« Reactie #8 Gepost op: 01 november 2016, 08:54:53 am »
Zou ik ook nooit aan gedacht hebben. Goed dat ik weet dat dit kan gebeuren.